Koop met kortingscode

Alvorens je een product koopt, wilt je natuurlijk eerst achterhalen waar je d

bekijk meer

Doe meer met geld!

Om even terug te komen op onze uitgaves in deze economische malaise; wij zitt

bekijk meer

Geld verdienen als internetondernemer

Om online geld verdienen heb je een groot doorzettingsvermogen en een gezonde

bekijk meer

Goedkope dagaanbiedingen

Door de economische crisis zijn de consumenten tegenwoordig echte kortinglief

bekijk meer

Cashback

Online Cashback is een nieuwe vorm om korting te ontvangen voor je aankopen. Met Cashback kun je bijvoorbeeld bij de financiering van een auto tot duizenden euro's terug ontvangen. In Nederland zijn er online wel 30 verschillende Cashback-programma's. Online webshops hebben minder vaste lasten dan de gewone winkels en willen dat een deel van de extra winst graag ten goede komt van de klant. Het is een populaire manier om bij een aankoop je geld terug te verdienen die je in de gewone winkel kwijt bent. Cashbacksites bieden hun klanten een ruime netwerk van grootwinkelbedrijven. Apple, Microsoft, vistaprint, Total Benzine en nog vele anderen hebben een partnerschap met Cashbacksites. Leden van Cashbacksites kunnen wereldwijd voordelig shoppen in alle branches.

Hoe werkt het?

Alvorens jij besluit een aankoop te doen voor een artikel, schrijf je je in bij een cashback website die de hoogste korting aanbiedt voor het betreffende product. Een voorbeeld van zo'n cashback website is de cashback site van Eerstjames en het kleding korting portaal van Youstyle portaal voor cashback op kleding en accessoires. Je doet je bestelling in de cashback-site en wordt doorgelinkt om je betaling uiteindelijk te verrichten in de online winkel van het product. De cashback-site ontvangt dan een commissie van het aankoopbedrag van de online webshop en een deel hiervan wordt weer aan jou verrekend in de vorm van een korting. Wanneer je je registreert bij een Cashbacksite ontvang je op je voordeelrekening als lid een kortingspercentage van het aankoopbedrag dat voortdurend groeit bij elke aankoop via deze Cashbacksite. Dit bedrag wordt uitbetaald op je bankrekening zodra het een bepaalde hoogte heeft bereikt. Het lidmaatschap is altijd gratis en je hebt geen verplichtingen.

De Cashbacksites bieden je verschillende manieren aan om geld terug te ontvangen bij je aankopen.

  • Cashback-card: je ontvangt een voordeelkaart voor alle branches.
  • Mobile Cashback: je download een app en in de betreffende winkels doe je de aankopen die opgenomen zijn in de app. Met een paar handelingen wordt je     korting later bijgeschreven op je bankrekening.
  • Online shoppen: je krijgt de mogelijkheid om 24 uur per dag veilig en makkelijk shoppen bij alle partners van de cashbacksite.
  • Tegoedbonnen: je ontvangt originele tegoedbonnen van alle partners van de Cashbacksite.

Cashback is een ideale manier om verschillende aanbiedingen en kortingen niet aan je neus voorbij te laten gaan en een aardig bedragje te besparen op je aankopen.