Online shoppen met kortingssites

Als jij online aan het shoppen bent, let jij dan ook op of je gebruik kan mak

bekijk meer

Koop met kortingscode

Alvorens je een product koopt, wilt je natuurlijk eerst achterhalen waar je d

bekijk meer

Geld verdienen als internetondernemer

Om online geld verdienen heb je een groot doorzettingsvermogen en een gezonde

bekijk meer

Goedkope dagaanbiedingen

Door de economische crisis zijn de consumenten tegenwoordig echte kortinglief

bekijk meer

Doe meer met geld!

Om even terug te komen op onze uitgaves in deze economische malaise; wij zitten voor jou graag op een rij hoe je op allerlei gebieden online kunt besparen. Niet alleen op online producten kun je geld besparen, maar ook online diensten zoals verzekeringen, vakantieboekingen, klusjes in het huis en nog veel meer! Bij sommige acties scheelt het misschien een paar euro, maar de verschillen kunnen behoorlijk oplopen. De beste tip; goed kijken en vergelijken!

Online inkopen

De beste manier om goedkoop kleding te kopen is in de uitverkoop. Voorheen was de uitverkoop vooral gericht rond de kerstvakantie en aan het begin van de zomervakantie. Door de economische crisis slaan de webshops nu elkaar om de oren met hun kortingsacties en reclamestunts gedurende alle seizoenen. Hou deze uitverkoop goed in de gaten en profiteer van de vele aanbiedingen. Een tip; vaak wordt je aangezet tot impulsaankopen, laat je hierdoor niet verleiden en koop alleen wat je echt nodig heb.

Maak gebruik van kortingcodes

Door bovenstaande manier kun je ook geld overhouden voor andere producten zoals elektronica, huishoudelijke apparaten en andere leuke artikelen. Er zijn verschillende kortingssites die daadwerkelijk voordeel opleveren voor je portemonnee, denk hierbij aan Couponcode.nl, Kortingscode.nl, Actiecode.nl. Vaak komt deze korting bovenop de acties die de webshop aanbiedt. Tips voordat je je inschrijft bij deze kortingssites;

  • Check de normale prijs van het product via Google.
  • Ga niet over tot extra impulsaankopen die je worden aangeboden.
  • Lees goed door of er geen extra kosten worden doorberekend, je wilt immers geld besparen.
  • Hou rekening met de geldigheidsduur van een aanbieding.

Cashbackwebsite

Een nieuwe opmars in het verkrijgen van kortingen zijn de cashbackwebsites. Hoe maak je als consument hier gebruik van? Je maakt een eigen account aan bij een cashbackwebsite en geeft een selectie aan van de webshops waar jij graag je inkopen doet. Indien jij een aankoop hebt verricht bij een willekeurig webshop via deze site, ontvang je een kortingsbedrag op jouw ledenaccount en wordt dit bedrag later bijgeschreven op jouw rekening. Zelfs al worden er geen acties aangeboden op jouw favoriete webshops, cashbackwebsites bieden ze jou altijd een korting aan.

Dagaanbiedingen

Wil je een keer goedkoop lekker uit eten of een weekendje weg voor een voordelig prijsje?
Verschillende sites zoals Groupon.nl en Social-deal.nl bieden dagelijks online aanbiedingen als het gaat om concerten en evenementen, beauty-deals zoals schoonheidsmassage of sauna, fitness of sport. Er zitten veel leuke acties bij en met deze deals bespaar je soms tot 70% korting.

Besparen op de klusjes?

Heb je verschillende klusjes in huis, zit je met twee linkerhanden en is de plaatselijke klusjesman te duur? Via Werkspot.nl kun je jouw klus plaatsen en bieden er verschillende klusjesmannen op jouw opdracht. Voor vaak een voordelige prijs wordt jouw klus geklaard en bespaar je hiermee op je geld.

Veilingen

Zoek op internet naar veilingsites zoals vakantieveilingen.nl, verzekeringveilen.nl. Verzekeringveilen.nl biedt jou de mogelijkheid om jouw reis-, inboedel of autoverzekering op de site te plaatsen waarop andere verzekeringsmaatschappijen jouw een voorstel doen voor eenzelfde verzekering tegen een lagere prijs. Een slimme manier om voor een betere prijs te gaan!Onl