Cashback

Online Cashback is een nieuwe vorm om korting te ontvangen voor je aankopen.

bekijk meer

Doe meer met geld!

Om even terug te komen op onze uitgaves in deze economische malaise; wij zitt

bekijk meer

Online shoppen met kortingssites

Als jij online aan het shoppen bent, let jij dan ook op of je gebruik kan mak

bekijk meer

Goedkope dagaanbiedingen

Door de economische crisis zijn de consumenten tegenwoordig echte kortinglief

bekijk meer

Geld verdienen als internetondernemer

Om online geld verdienen heb je een groot doorzettingsvermogen en een gezonde ondernemersgeest nodig. Als je googled op 'met internet geld verdienen' kom je allerlei artikels tegen die jou bergen geld beloven door ergens te klikken en filmpjes te bekijken. Niets is minder waar. Natuurlijk kun je geld verdienen via de internet, zij het een zakcentje of een passief maandsalaris. Maar daarvoor zul je echt wat meer tijd in moeten steken en je meer verdiepen in het online ondernemen.

De diverse manieren om geld te verdienen

Behalve dat er verschillende mogelijkheden zijn om online geld te verdienen, spelen daarnaast meerdere factoren een belangrijke rol om succes te boeken met het online ondernemen. Laten we eerst bespreken welke methodes er zijn om je eerste geld te verdienen via de internet. De wat simpele manieren om kleine inkomsten te genereren via internet zijn;

  • het invullen van enquêtes van bedrijven
  • deelnemen aan spaarprogramma's door e-mails te lezen zoals goudmails.nl, spaarbron.nl.

Bovengenoemde methodes zijn vaak tijdrovend en leveren weinig geld op. Wil je serieus aan de slag, dan zijn de volgende manieren meer lucratiever en maakt het je een echte internet-ondernemer, mits je het een goede inhoud geeft en je alle kansen benut op internet. Start bijvoorbeeld met een opleiding zoals de HBO-bachelor Online marketing en sociale media te vinden via het online marketing hbo-bachelor overzicht van Alle opleidingen en cursussen (alle online marketing opleidingen als HBO Bachelor opleding) of bezoek voor een effectieve SEO gids de SEO Marktplaats. Met de kennis uit deze seo gids heb je een prima basis als start.

Dropshipping

Als dropshipper (handelaar/tussenpersoon) verkoop jij aan de consument een product/dienst van een leverancier via jouw site. De consument plaatst en betaalt op jouw site een bestelling die door de leverancier wordt geleverd. Jouw winst is het verschil tussen de inkoopprijs van de fabrikant en de verkoopprijs die jij aanbiedt op jouw webshop. Dropshipping is een vorm van ondernemen zonder risico's. Je hoeft niet te investeren in voorraden en je bespaart veel op het gebied van inventaris, personeel en logistiek. Ideaal voor startende ondernemers die geen startkapitaal nodig hebben of particulieren die wat willen bijverdienen. Een voorbeeld zijn de koffiebonen van Koffie Unie. Je kunt je aanmelden bij Koffie unie en dan op eigen naam koffiebonen gaan verkopen. Koffie Unie levert vervolgens de bestellingen uit.

Affiliate marketing

Met affiliate marketing promoot jij een product van een andere ondernemer op jouw website.
Je meldt je aan bij een affiliate-netwerk zoals Propay en kiest een bepaalde product die jou het best bevalt. Vanuit jouw site lok jij bezoekers naar de affiliate pagina van de adverteerder door hen te laten klikken op het betreffende product. Jij ontvangt bij elke klik of lead op de website van de ondernemer een afgesproken bedrag.

Geld verdienen met Google

Heb jij al een eigen website maar komen er weinig bezoekers of zijn er teveel concurrenten? Dan is adverteren in Google misschien een optie voor jou. Google Adwords biedt jou de mogelijkheid om snel gevonden te worden door meer bezoekers met het opzetten van betaalde campagnes.
De kunst van Google Adwords is het opzetten van een campagne met een duidelijke en overzichtelijke structuur, de juiste instellingen en het vinden van de juiste zoekwoorden waar je concurrenten niet op adverteren. Schrijf goede converterende advertentieteksten en koppel ze met de juiste landingspagina's. Hierdoor blijft de klikprijs laag en maak je al gauw winst met Google Adwords. Wil je gratis geld verdienen met Google dan is Google Adsense iets voor jou!

Google Adsense

Google Adsense is een programma waar je je gratis kan aanmelden voor een adsense account. Via de aanmelding worden er advertenties van andere bedrijven op jouw site vertoond.
Je kan op jouw site of startpagina willekeurige advertenties toevoegen, verwijderen of op non actief stellen. Na het bepalen van de kleuren en afmeting voor een passende lay-out, plaats je een code op jouw site. Elke klik van een bezoeker op deze advertenties, levert geld op.