Koop met kortingscode

Alvorens je een product koopt, wilt je natuurlijk eerst achterhalen waar je d

bekijk meer

Goedkope dagaanbiedingen

Door de economische crisis zijn de consumenten tegenwoordig echte kortinglief

bekijk meer

Cashback

Online Cashback is een nieuwe vorm om korting te ontvangen voor je aankopen.

bekijk meer

Doe meer met geld!

Om even terug te komen op onze uitgaves in deze economische malaise; wij zitt

bekijk meer

Online shoppen met kortingssites

Als jij online aan het shoppen bent, let jij dan ook op of je gebruik kan maken van kortingscodes?
Winkelen bij kortingssites is echt interessant voor jou als consument en levert jou altijd korting op je aankoopprijs. In de afgelopen jaren is het aantal kortingssites explosief gegroeid. Actiecode.nl, Vanvoordeel.nl, Kortingscode.nl en Vouchercode.nl zijn de meest populaire kortingssites van Nederland. Als bewuste consument profiteer je optimaal van de verschillende actiecode en kortingen. We leggen je hieronder graag uit hoe de werking is van de verschillende kortingsites.

Actiecode.nl

In facebook neemt Actiecode.nl de derde plek in als facebookgroep. Deze kortingssite bied verschillende soorten kortingen; actiecodes, couponcodes, voordeelcodes enz. Stel je zoek een laptop; in de zoekbalk kun je eenvoudig aangeven voor welk product/dienst of bij welk winkel jij je korting zoekt. Actiecode.nl laat jou een overzicht van winkels zien met alle actuele acties en aanbiedingen. Wanneer je een interessante code hebt gevonden wordt je automatisch gelinkt naar de webshop. Tijdens de bestelling voer je de code in het kortingsveld en de korting wordt direct doorberekend. De site is eenvoudig in gebruik, zeer overzichtelijk waardoor je veel tijd overhoudt om rustig verder te shoppen. Bij Actiecode.nl hoef je je niet aan te melden of te registreren.

Vouchercode.nl

Voucercode.nl is een combinatie van een kortingswebsite met een ervaringswebsite van wel ruim 1000 webwinkels. De consumenten kunnen op deze site hun reviews neerleggen in tegenstelling tot actiecode.nl. Wel handig als je benieuwd bent naar de ervaringen van consumenten die iets besteld hebben bij de desbetreffende webshops. Op de voorpagina staan de nieuwste, populairste en de bijna verlopen acties. De werking van Vouchercode.nl is in principe vergelijkbaar met Actiecode.nl.

Vanvoordeel.nl

Vanvoordeel.nl is een webshop die RTL Nederland heeft geopend in samenwerking met Kijkshop.nl. De winkel biedt een verscheidenheid aan voornamelijk A-merken die je met veel kortingen of via een veiling kunt bestellen. Vanvoordeel.nl biedt 24 uur per dag, 7 dagen in de week nieuwe dag- en week aanbiedingen met hoge kortingen. De site heeft een eenvoudig bestelprocedure en is goed overzichtelijk. Naast een entertainmentafdeling biedt het ook producten aan als kleding, meubels en reizen en vind je er seizoensartikelen zoals kampeerartikelen en producten met een bepaalde thema als Moederdag en Valentijnsdag. Bij deze site klik je direct op het betreffende product uit en vul je je gegevens bij de bestelling in. Je kan je ook aanmelden voor een volgende bestelling, je gegevens worden dan opgeslagen.

Kortingscode.nl

Ben je op zoek naar een kortingscode voor een bepaald product? Bij Kortingscode.nl kun je zoeken op categorieën, winkels, en alle codes om jou te helpen bij het besparen. Kortingscode is altijd op zoek naar alle kortingscode, kortingsbonnen en aanbiedingen van verscheidene webwinkels. De werking stelt niet zo veel voor; typ jouw gezochte product/winkel in, bekijk de aangeboden kortingscodes / aanbiedingen, klik hierop en er verschijnt een nieuw scherm van de betreffende webshop. Tijdens de bestelprocedure vermeld je je gevonden kortingscode en wordt deze verrekend met het aankoopbedrag.