Doe meer met geld!

Om even terug te komen op onze uitgaves in deze economische malaise; wij zitt

bekijk meer

Koop met kortingscode

Alvorens je een product koopt, wilt je natuurlijk eerst achterhalen waar je d

bekijk meer

Geld verdienen als internetondernemer

Om online geld verdienen heb je een groot doorzettingsvermogen en een gezonde

bekijk meer

Goedkope dagaanbiedingen

Door de economische crisis zijn de consumenten tegenwoordig echte kortinglief

bekijk meer

Samen verdienen

Iedereen maakt gebruik van internet, maar zou het niet fijn zijn als je er ook een leuk zakcentje aan kan verdienen samen met je vrienden? Je kan je op verschillende sites aanmelden en je vrienden uitnodigen. Jij promoot bijvoorbeeld een product of dienst en de sites belonen jou voor het aanbrengen van je vrienden.

Referrals

Je meld je aan bij een spaarprogramma en ontvangt als lid een speciale referall link. Met deze persoonlijke link nodig jij nieuwe mensen om zich aan te melden zoals je vrienden, kennissen en familieleden om ook geld te verdienen. Zij zijn in principe de referalls. Iedere klik op jouw speciale link brengt geld op. Hoe meer mensen je aanbrengt, des te meer geld jij verdient. Je verdient ook geld van de leden die je vrienden weer aanbrengen en dat kan tot 20 lagen (levels) diep gaan. De spaarprogramma's bieden je twee manieren aan om geld te verdienen via jouw referalls.

De spaarprogramma's Euroclix en Nucash leveren veel geld op per lid en zijn het meest betrouwbaar. Facebook en Twitter zijn een uitstekende manier om je referalls te werven.

Krasloten sites

Er zijn verscheidene aanbieders van krasloten online. Net zoals met de meeste online kansspellen kun je ook met de online krasloten 'gratis' geld verdienen. Zodra je een een account hebt aangemaakt bij een aanbieder krijg je als speler verschillende krasloten bonussen aangeboden. Een bonus ontvangen wil niets anders zeggen dan dat je extra gratis geld krijgt gestort op jouw account. Het is een vorm van een beloningssysteem om jouw te helpen aan extra punten. Wij leggen je graag uit hoe de bonus in mekaar zit voor het aanmelden van je vrienden, zij kunnen namelijk een belangrijke rol spelen om aan gratis speelgeld te komen. Wanneer je online een grote vriendenkring hebt, kun je kun je ze allen uitnodigen via de aanmeldpagina om deel te nemen aan het online krassen. Je ontvangt per aangemelde vriend een bedrag van €25,00. Als voorwaarde geldt in de meeste gevallen dat de nieuwe deelnemer zelf eerst een klein bedrag moet storten. Het te verdienen bedrag kan dus behoorlijk oplopen wanneer je veel vrienden/ kennissen hebt. Het blijft een leuke manier om samen met je vrienden snel en gratis geld te verdienen.

Artikelen

Geld verdienen als internetondernemer

Om online geld verdienen heb je een groot doorzettingsvermogen en een gezonde ondernemersgeest nodig. Als je googled op 'met internet geld verdienen' kom je allerlei artikels tegen die jou bergen geld beloven door ergens te klikken en filmpjes te bekijken. Niets is minder waar. Natuurlijk kun je geld verdienen via de internet, zij het

Lees meer...