Online shoppen met kortingssites

Als jij online aan het shoppen bent, let jij dan ook op of je gebruik kan mak

bekijk meer

Doe meer met geld!

Om even terug te komen op onze uitgaves in deze economische malaise; wij zitt

bekijk meer

Cashback

Online Cashback is een nieuwe vorm om korting te ontvangen voor je aankopen.

bekijk meer

Koop met kortingscode

Alvorens je een product koopt, wilt je natuurlijk eerst achterhalen waar je d

bekijk meer

Geld verdienen met e-mails

Zou je graag je geld willen verdienen vanuit je luie bureaustoel? Geld verdienen is niet altijd voor iedereen weggelegd, maar online geld verdienen is niet zo moeilijk als het lijkt. Het is toch ideaal om vanuit je huis, zonder extra onkosten, betaald te krijgen voor werk waar je niet veel kennis voor nodig hebt? Wij informeren jou graag over deze methode om geld te verdienen in je vrije tijd.

Neem deel in een testpanel

Er zijn veel bedrijven die op zoek zijn naar gegevens voor hun marketingonderzoek en jou daarvoor nodig hebben. Ze zijn benieuwd naar jouw mening over hun product, slogan, diensten en nog veel meer. Jij neemt deel in een testpanel en op basis van jouw visie en van de andere leden uit de testpanel bepalen zij hun marketing. Het is eigenlijk vrij simpel en eenvoudig; jij checkt dagelijks je e-mails en vult de enquêtes. Bovendien geef je je voorkeuren op zodat het natuurlijk leuk blijft om mee te doen. Het bedrijf beloont jou met een bepaalde vergoeding in de vorm van geld, cadeaubonnen of spaarpunten. De spaarpunten kun je later in geld of cadeaucheques laten inwisselen bij bijvoorbeeld de Hema, Bijenkorf of Bol.com.

Let op met bedriegers

Wanneer je je bij meerdere websites inschrijft, ontvang je meer enquêtes en zijn jouw verdiensten uiteraard groter. Toch mooi meegenomen om vanuit eigen werkplek je eigen inkomsten te genereren! De meeste bedrijven zijn landelijk bekend, erkend en betrouwbaar met heel goede verdiensten. Maar er zijn ook bedrijven die profiteren van jouw gegevens. Dus zaak om alert te blijven en op je hoede te zijn. Zeker als zij voorafgaand bij het inschrijven al vragen om een betaling.